Forside Nyheder

PlayStation TV er ikke et “Apple TV”
PS TV set bagfra. 


Nu er den lille medieafspiller PS TV udkommet i USA, og første overraskelse er at den forbigår populær streaming TV.


Sony PlayStation TV er en lille medieboks. Indmaden er en PS VITA spillekonsol, men skærmen er udskiftet med HDMI-udgang og ethernet, så den kan bruges sammen med et TV istedet.


I begyndelsen var PS TV kun tilgængelig i Japan, men tidligere i år annoncerede Sony at nu var den klar til verden.


Nu er den så udkommet i USA, og her vækker den undren. For den kan godt nok bruges til PS VITA spil på den store skærm, men anvendelsen som streaming-box er yderst begrænset. Det skriver Gizmodo.


Teknisk set er det muligt at downloade og installere apps til streaming-tjenester som Netflix, Hulu og YouTube på PS TV – de virker bare ikke.


Sony fortæller at PS TV kan afspille indhold fra PlayStation Store, men havde ingen kommentarer til mangel på de store streaming-tjenester.


Netflix svarede Gizmodo, at de ikke har nogen aktuelle planer om at understøtte PS TV.


Så kunder der havde håbet at kunne erstatte Apple TV, Chromecast el.lign. med et PS TV og få gaming-delen med, må væbne sig med tålmodighed. Det har ikke været et fokus-område hos Sony at lave en universel streaming-boks.


PS TV koster $99 (600 kr) i USA, og ventes til Europa senere i år.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.