Forside Nyheder

Rekorden slået igen: Her er verdens tyndeste smartphone


Smartphone-producenterne helmer ikke, før vores smartphones er så tynde som en plade pålægschokolade.


Der er gået total inflation (eller snarere, deflation) i, hvor tynde, smartphones kan blive. Det er et veritabelt kapløb mod nul.


Især i Kina går det vildt for sig. Det er ikke så længe siden, Elife S5.5 fra Gionee blev udråbt som verdens tyndeste smartphone med en tykkelse på blot 5.5mm. Men nu er der kommet en opfølger til Oppos R3-model, der kun har kunnet fås i Asien.


Den hedder R5, og har en tykkelse på 4.85mm, og er dermed p.t. verdens tyndeste smartphone.


Der er dog ikke sparet på ret meget for at opnå dette. Skærmen er en 5.2? AMOLED-skærm i fuld HD, et Snapdragon 615 SoC-chipset, der har otte kerner, fire på 1,2GHz og fire på 1,5GHz, en opsætning, LG også har annonceret, at de vil forsøge sig med. Den har hhv. 2GB RAM og 16GB lagerplads. Kameraerne er på 5MP og 13MP, og der er endda et 2000 mAh batteri ombord til trods for den tynde formfaktor. Og så vejer den kun 155 gram.


Den skulle komme på markedet globalt i december.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.