Forside Nyheder

To nye serier fra Netflix


2015 kommer til at byde på (mindst) to nye serier, der er eksklusive til Netflix.


Den ene er en ny serie fra holdet bag Glenn Close-serien ?Damages?, som der sikkert er nogle blandt læserne, der kender. Den hedder ?Bloodline? og er som titlen antyder både dramatisk og familiedrevet.


Serien handler om fire søskende, der er meget tæt, og som får deres tilværelse vendt op og ned, da familiens sorte får pludselig vender hjem. Kyle Chandler, Sam Shepard og Sissy Spacek er blandt andre med i serien. Du kan se en trailer for serien, der har premiere til marts, HER.


Den anden serie er også om en familie, men her skal man nok snarere tænke ?Family Guy?, ?American Dad? eller ?The Simpsons?. Den animerede serie ?F is for Family? er skabt af komikeren Bill Burr, og er bl.a. produceret af Vince Vaughn. Stemmerne til serien leveres blandt andet af Laura Dern og Justin Long.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.