Forside Nyheder

TV 2 PLAY: Alle afsnit af Tomgang på én gang


Sæson 2 af tv-serien Tomgang vil kunne ses i sin helhed (alle afsnit) på TV 2 Play.


 


TV 2 ZULU lægger alle afsnit af tv-serien Tomgang sæson 2 ud på streaming samtidig med tv-premieren.


I forbindelse med at den populære ZULU-serie ?Tomgang? har premiere på en ny sæson på TV 2 ZULU, giver TV 2 seerne mulighed for at streame hele den nye sæson på én gang via TV 2 PLAY samtidig med premieren på første afsnit på tv.


“Vi satser stort på det populære danske indhold på TV 2 PLAY, og nu prøver vi for første gang at lægge en ny, dansk fiktionsserie ud på PLAY, inden den er sendt på tv. Vi er meget spændte på, hvordan seerne vil tage imod vores tilbud, og vi vil i den kommende tid prøve lignende nye tiltag af på PLAY, i forbindelse med at vi investerer yderligere i vores tv-tjeneste”, fortæller Sune Roland, der er kanalchef for TV 2 Networks og for TV 2 PLAY, og fortsætter:


“TV 2 PLAY skal fortsat være førende på det danske indhold ? især på fiktion, sport og comedy ? og vi tænker indhold på PLAY på linje med TV 2s nichekanaler, sigerUd over hele den nye sæson af ?Tomgang? kan PLAY-brugerne også se hele den første sæson af serien på TV 2 PLAY”.


Tomgang sæson 2 har premiere mandag 13. oktober kl. 21.20.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.