Forside Nyheder

Audiofil streamer og stereo til menneskepenge

 


Advance X-UNI er en kombineret streamer, internet tuner og CD afspiller, i audiofil kvalitet til en pris hvor mange kan være med.


Advance X-UNI er en ny kombineret streamer og stereoanlæg med CD-afspiller og DAB- og internet-radio. Tilslut blot et par aktive højttalere, så har du et komplet musikanlæg.


De interne komponenter er ifølge importøren af Audiophil kvalitet, i en kvalitet højere end hvad man ellers normalt møder i denne prisklasse.


X-UNI har indbygget en CDafspiller, en FM tuner, en BlueTooth APT-X receiver som gør det muligt at streame musik i CDkvalitet via BlueTooth.


Kabinettet er udført i aluminium og har en 10 mm front i akryl, som ikke bare giver et flot elegant design, men også hjælper til at minimerer resonanser i kabinettet.


Der er to analoge indgange, USB indgang, 1 optisk og 1 coaxial digital indgang. Desuden har den både analoge og digitale udgange


Du kan lytte til internet radio, DAB / DAB+ radiostationer, musik opbevaret på din harddisk fra din PC.


X-UNI tilsluttes netværk enten via WIFI eller en kablet Ethernet forbindelse til din router.


Den kan betjenes via touch-display på fronten eller via den medfølgende fjernbetjening.


 


Pris og tilgængelighed


Advance X-UNI koster kr. 5.999,-


Importør og forhandler: Musiklageret i Aalborg

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.