Forside Nyheder

B&O PLAY H2, en ny serie hovedtelefoner
BeoPlay H2 


Bang & Olufsen er klar med en ny hovedtelefon i BeoPlay-serien, og lokker med god lyd og komfort. 


BeoPlay H2 vejer kun 150 gram. Men på trods af den lave vægt så lover Bang & Olufsen en robust hovedtelefon, der er holdt i slidstærke kompositmaterialer, rå tekstiler og ægte lammeskind.


De fortæller at det specielle design gør den behagelig at have på i lang tid ad gangen, med en hovedbøjle der i løbet af få minutter tilpasser sig hovedets form.


H2 er designet af Jakob Wagner, som også står bag BeoPlay H6 og BeoPlay H3. Men trods det at “familieskabet” fornemmes, så er H2 helt sin egen. Både hovedbøjle og kopper er betrukket med stof, for at give den et “tøjlignende” look.


“Med B&O PLAY ønsker vi primært at give vores kunder autentisk lyd. Min udfordring var at udtrykke det i hver eneste lille detalje på BeoPlay H2, så musikken fremstår autentisk og som en nydelse for alle sanser”, fortæller Jakob Wagner, og fortsætter:


“Det gjorde vi ved at tænke hver del separat for at optimere og simplificere helheden.”


Lyden leveres af specialudviklede Bang & Olufsen højttalerenheder på 40 mm, sammen med en basport der giver dybde og fylde.


“Med BeoPlay H2 bliver den unikke Bang & Olufsen lyd nu tilgængelig i en ny produktkategori”, slutter Henrik Taudorf Lorensen, direktør for B&O PLAY.


BeoPlay H2 fås i 3 farver Carbon Blue, Silver Cloud og Feldspar Green.


 


Pris og tilgængelighed


BeoPlay H2 koster kr. 1.499,-


Forhandles af BeoPlay-forhandlere og Bang & Olufsen butikker. 


 

 


  


 Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.