Forside Nyheder

Her er den fulde titel på Star Wars VII


Så kender vi navnet på den næste Star Wars-film.


Det næste kapitel i sagaen kommer til at hedde ?Star Wars Episode VII: The Force Awakens?.


Det blev afsløret på den officielle Star Wars-Twitterkonto, i anledning af, at filmen nu er skudt færdig. Eller er færdig med ?Principal Photography?, som det hedder i branchen. ?Principal? i den forbindelse henviser til, at man stadig kan nå at lave reshoots til filmen, hvis det er.


Filmen har premiere i december 2015, og skal altså bruge et års tid i post-produktion. Det lyder måske af meget, men det er faktisk ganske normalt i forhold til, at der er tale om en episk science fiction-film. Således tog det også cirka et år at gøre ?Interstellar? og ?Avengers: Age of Ultron? færdig efter afsluttet produktion. Man skulle dog tro, at en ny Star Wars-film har så meget på spil, at det vil tage


JJ Abrams har dog satset på at lave så mange af effekterne ?organisk?, altså uden brug af digitale effekter, men filmet direkte i kameraet.


Star Wars-fans, der ikke bryder sig om titlen, har startet en ret sjov hashtag-serie på Twitter, #BetterStarWarsTitles. Det er et kig og grin værd.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.