Forside Nyheder

Her er Samsungs svar på Apples Continuity


 


Samsung vil ikke lade Apple sidde på sammenhængskraften alene.


Som et svar på Apples Continuity, der blev lanceret tidligere på året, har Samsung nu lanceret Flow. Det skete i forbindelse med deres udviklerkonference, Samsung Developer Conference, der i disse dage finder sted i San Francisco.


Der er tre komponenter i Flow: Transfer, Defer og Notify. Transfer er, som navnet antyder, muligheden for at sende elementer fra én Samsung-enhed til en anden. Det kan være et indlæg på en blog, som du starter med at læse på din laptop og så ganske nemt overfører til din tablet. Du kan gøre det samme med et videoopkald.

Med Defer sættes en opgave på pause midlertidigt, så du kan fortsætte hurtigt, hvorfra du slap ? også på en anden maskine. Hvis du arbejder på et dokument derhjemme, kan du ?Deferre? den, indtil du kommer hen til din arbejdscomputer, hvorfra du så kan fortsætte, hvor du slap (hvis begge altså er Samsung-maskiner).


Endelig er der Notify, der giver dig notifikationer på tværs af alle dine Samsung-enheder. På den måde kan du se sms?er på tv-skærmen, eller på dit smartur, hvad end du foretrækker.


Flow er blevet lanceret til udviklerne, så nu skal de i gang med at lave implementeringer af systemet. Så der går lidt tid endnu, inden Samsung-fans kan binde deres enheder sammen.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.