Forside Nyheder

Her er Spotifys næste store tiltag


Det er en af de ting, man kan undre sig over ikke er sket noget før.


Podcast-fænomenet startede, som navnet antyder, som downloadelige radio-programmer på iTunes, som man oven i købet selv kunne lave og sætte i distribution via andre, forskellige tjenester.


I dag er podcasts noget, man typisk downloader til en app, og i højere og højere grad ser vi disse apps benytte sig af streaming i stedet for download. Det gælder for eksempel for Stitcher og netradio-app?en TuneIn, der sidste år fik podcasts ombord.


Derfor virker det jo logisk, at en stor spiller som Spotify også vil have en bid af kagen.


Ifølge TechCrunch er det lykkedes udvikleren Ethan Lee at finde et stykke kode i Spotify 2.0, der peger på en senere Podcast-integration. Du kan se kodebidden herover.


Det er i øvrigt også i denne kode, det er blevet afsløret, at Spotify er på vej med en funktion, der gør det muligt at streame din yndlings-playliste over chaufførens til bilanlæggede opkoblede smartphone, når du sætter dig ind i en Uber-bil. Uber-tjenesten er på vej til Danmark, så vi må se i fremtiden, hvordan det hele spænder an.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.