Forside Nyheder

Overraskende samarbejde: Office og Dropbox


 


Den nye Microsoft-boss bliver ved med at overraske. Næste skridt er at understøtte Dropbox fra Office.


Der er kommet andre boller på suppen hos Microsoft, efter at den nye topchef Satya Nadella kom til. Nu skal Microsoft være noget for flere. Office til iPad, ure der virker med Android osv.


Men dette samarbejde kom aligevel som en overraskelse. Office går “sammen med” Dropbox, det skriver The Verge.


Det er en overraskelse fordi Microsoft jo har deres egen Onedrive (tidl. Skydrive), som de hidtil har holdt hånden over.


Samarbejdet virker begge veje. Microsofts programmer bliver standard for redigering af dokumenter i Dropbox, og selve Dropbox integreres tæt med Office-pakken på tværs af enheder.


Et af de steder hvor den nye integration vil opleves stærkest er på iPad, hvor Dropbox vil kunne fungere som det centrale lager for Office-dokumenter.
“Adgang til Dropbox indhold dukkede som et af de allerførste ønsker, som kunderne havde til forbedringer af Office på iPad”, forklarer Kirk Koenigsbauer, leder af Microsofts Office Engineering team til The Verge, og fortsætter:


“De ønsker adgang til der hvor deres indhold er. Vi gør det for at sikre at kunderne har en god oplevelse.”


Den nye Dropbox-integration rulles ud til de første enheder om få uger.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.