Forside Nyheder

TDC og YouSee: Nej til sportskanalen fra TV 2
Når TV 2 sender mere sport fra januar bliver det uden TDC og YouSee. Foto: recordere.dk 


TDC og YouSee: Nej til sportskanalen fra TV 2


Der kommer ingen dansk håndbold, DTC, ishockey, basketball mv. ud til tv-kunderne hos TDC og YouSee, der har takket nej til TV 2s sportskanal.


Når den nye sportskanal fra TV 2 går i luften, i begyndelsen af det nye år, bliver det uden seere hos TDC og YouSee.


De to tv-distributører har nemlig sagt nej tak til TV 2, om at tage kanalen ind i en af tv-pakkerne.


“Når TV2 i begyndelsen af det nye år lancerer deres nye sportskanal, bliver det uden YouSee og TDC som distributører. Vi har sagt nej tak til at inkludere kanalen i vores brede pakker”, fortæller Mette Marie Rasmussen, Presserådgiver i TDC/YouSee, til recordere.dk.


Årsagen er at YouSee ikke ønsker flere sportskanaler i tv-pakkerne, der lige nu tæller disse syv: TV3 SPORT 1 HD, TV3 SPORT 2 HD, CANAL9 HD, Canal8 Sport HD, Kanal Sport HD, Eurosport HD og Eurosport 2 HD.


 


Ingen tilvalg af kanalen hos TDC og YouSee


Den nye sportskanal kommer heller ikke som tilvalg (ekstrakanal) hos TDC eller YouSee.


“TV2 har sagt nej tak til vores ønske om at kunne tilbyde kanalen som valgfri kanal, så de meget sportsinteresserede kunder kunne vælge den til”, fortæller Mette Marie Rasmussen til recordere.dk og fortsætter:


“TV2 har nemlig den præmis, at deres kanaler kun kan sælges enkeltvis, hvis de også er med i en af de brede pakker. Det gjaldt i sin tid også for TV2 Film”.


 


Sender håndbold, basket, DTC mm.


Endnu er indholdet på sportskanalen fra TV 2 ikke helt på plads, men indtil videre er der annonceret sport som:


Begge de danske håndboldligaer, basketball-liga NBA, ishockey og DTC-motorsport samt kampe fra tuneringer/slutrunder i håndbold og fodbold, OL og cykling mm.


Sportskanalen fra TV 2 har premiere d. 9. januar 2015, og vil kunne ses hos Stofa, Viasat, Canal Digital, Waoo og Boxer m.fl.


 


Opdatering: YouSee i kovending, siger ja til sportskanalen fra TV 2

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.