Forside Indhold og distribution Film

The Crown – en ny original serie fra Netflix


 


The Crown bliver en fortælling om Hendes Majestæt Dronning Elizabeth II og de premierministre, der formede Storbritannien efter krigen.


Netflix har annonceret en ny original-serie, denne gang om Storbritanien i efterkrigsårene.


De fortæller at “The Crown” bliver en gribende fortælling, der strækker sig over flere årtier, om Hendes Majestæt Dronning Elizabeth II og de premierministre, der formede Storbritanniens skæbne efter krigen.


Historien fortæller indefra to af verdenshistoriens mest berømte adresser ? Buckingham Palace og Downing Street 10. Vi følger de intriger og kærlighedshistorier, der lå bag de store begivenheder, som formede anden halvdel af det 20. århundrede. To huse, to sale, en krone.


Hver sæson af The Crown vil udforske den politiske rivalisering og de personlige intriger, der udspillede sig igennem et årti af Dronning Elizabeth II regeringstid og samtidig udforske den hårfine balance, der var mellem hendes privat og offentlige liv.


Sæson 1 begynder med en 25-årig prinsesse, der konfronteres med den skræmmende virkelighed om at skulle lede det mest berømte monarki i verden, alt imens hun skal opbygge et forhold til den dominerende og krigshærdede premierminister Winston Churchill.


“The Crown handler ikke kun om den kongelige familie, men om et imperium i nedgang, en verden i uorden og begyndelsen på en ny æra. Jeg er vildt begejstret for at blive genforenet med partnere fra film-, teater- og tv-verdenen i dette storslåede projekt, og så er jeg glad for at arbejde sammen med Netflix for første gang”, fortæller manuskript-forfatter Peter Morgan.


The Crown skal være klar til udsendelse på alle Netflix markeder i 2016.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.