Forside Nyheder

Waoo på vej med 48 timers tv-arkiv


 


I begyndelse af 2015 udvider Waoo deres tv-tilbud, til også at have et 48-timers udsendelses-arkiv.


TV-distributøren Waoo er på vej med nyheder på tv-fronten. En af nyhederne bliver et langt større tv-arkiv end i dag.


Når det nye arkiv slippes løs til kunderne, bliver der mulighed for at se eller gense en lang række programmer forskudt i op til 2 døgn.


“Vores 48-timers tv-arkiv er en catch-up funktion, som giver Waoo-kunderne mulighed for at se eller gense tv-udsendelser i op til 48 timer efter at de har været udsendt”, fortæller direktør i Waoo, Jørgen Stensgaard, til recordere.dk.


Vælges herefter et tv-program i guiden der har været sendt, kan det ses eller genses. Som en automatisk video-optager, blot for mange tv-kanaler samtidig.


“Arkivet bliver en del af tv-guiden (EPG) i tv-boksen, hvor man ved et tryk på fjernbetjeningen kan man få et overblik over programmer, der har været sendt de seneste to døgn og se eller gense disse”, lyder det fra Jørgen Stensgaard til recordere.dk.


Det er ikke alle tv-kanaler som Waoo har rettigheder til at vise tidsforskudt, men tv-arkivet vil indeholde nogenlunde de samme kanaler som der i dag er med i “start-forfra”. Med undtagelse af visse enkelt-programmer der ikke må tilbydes i arkiv. Det er typisk film og live sport.


Det 48 times tv-arkiv fra Waoo lanceres i første halvdel af 2015, og for at modtage det er der brug for den seneste Waoo tv-boks (Airties).

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.