Forside Nyheder

YouSee går i samarbejde med PlayStation


 


Bredbåndsleverandøren YouSee giver nu et års PlayStation Plus til kunder med højhastigheds-forbindelser.


Merværdi på indholdssiden er det nye sort, både for mobil-kunder og for bredbånd. Nu tager YouSee hul på et samarbejde med PlayStation.-


Nu tilbydes nye bredbåndskunder et frit medlemskab af PlayStation Plus, der giver adgang til PlayStations omfattende online spilunivers.


Det er ikke tilfældigt at der nu slås et slag for spil og bredbånd i kombination. Når internet-forbindelsen er i brug, så er online-spil en del af gamet. Ca. 25% af bredsbåndskunderne spiller online.


?Det er med til at statuere vores position på markedet som bred indholdsudbyder, der tilbyder både film, musik og e-bøger, og nu også online-spil?, fortæller siger Jens Raith, direktør for YouSee Bredbånd.


Det er nye bredbåndskunder, der vælger enten 60 og 100 Mbit, som nu tilbydes et års PlayStation Plus.


Tjek priser på YouSee bredbånd.


 


 Fakta  • PlayStation Plus er en abonnementstjeneste, der giver mulighed for online multiplayer-spil ? dvs. at man kan spille mod f.eks. ens venner online.
  • PlayStation Plus giver adgang til eksklusive PlayStation Network-funktioner og særlige tilbud: f.eks. gratis download af min. to spil om måneden, PlayStation App, forbindelse mellem flere enheder og deling, som understøtter online-spil, adgang til beta-versioner af udvalgte spil, samt adgang til den nye funktion Share Play.
  • Nye YouSee-bredbåndskunder, der køber en 60 eller 100 Mbit-bredbåndsforbindelse, får glæde af samarbejdet.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.