Forside Nyheder

Grooveshark vil være lovlig – sådan da


Broadcasts er navnet på en ny tjeneste, der er på vej fra folkene bag Grooveshark.


Der er tale om en kunstnerbaseret netradio á la dem, man finder i Spotify og WiMP, et koncept som i sin tid blev populært med den amerikanske Pandora-tjeneste. Altså et udvalg af musik baseret på ens yndlingskunster inden for musikken.


Broadcasts skulle ? modsat Grooveshark ? blive lanceret med godkendelse fra pladeselskaberne. Tjenesten vil koste 99 cent (cirka 6 kroner) om måneden at bruge. Det skriver Wall Street Journal.


Grooveshark-tjenesten har ellers siden dens begyndelse været overhældt med sagsanlæg fra pladeselskaberne, fordi brugerne indbyrdes kunne udveksle ulovlige mp3-filer.


Siden er Grooveshark i højere grad blevet en streaming-tjeneste, som selv påstår, at de handler i henhold til den amerikanske copyright-lovgivning. De fjerner for eksempel med det samme filer, som pladeselskaberne ønsker taget ned. Det går dog sjældent særlig længe, før brugerne igen har disse musikfilerne op.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.