Forside Indhold og distribution Spil nyheder

Kryds USA på 1,5 time i nyt bilspil. The Crew er på gaden idag


 


Kør USA tyndt i bestræbelserne på at finde en gemen morder. The Crew er noget så sjældent som et bilspil med en nogenlunde interessant historie og virker til at være et spil man kan bruge rigtig mange timer på


I går aftes dumpede The Crew ind ad døren. Spillet er på gaden idag til PS4, Xbox One, Pc og Xbox 360 så vi kan selvsagt ikke nå at have en anmeldelse klar på nuværende tidspunkt.


Vi kan dog fortælle at spillet fortæller en historie om Alex, der ryger i spjældet, naturligvis uskyldig, men sidenhen tilknyttes FBI i forsøget på at hjælpe dem med en ting eller to, samt tage hævn over dem der fik ham bag tremmer.


 Video: Første tur i The Crew

 


En historie hørt før, men i et bilspil er det ikke hverdagskost med flotte cutscener og så meget snak og fokus på historien som den første tid med spillet har budt på. Det er sådan noget, der i hvert fald for mit vedkommende giver lyst til at spille mere.


I The Crew får du mulighed for at køre USA tyndt og du kan bl.a køre fra øst- til vestkysten i et stræk. Dette tager ifølge udvikerne ca. 1,5 time.


Undervejs kan du besøge diverse storbyer, samt landdistrikter, hvor du kører løb og løser forskellige missioner i kampen for at finde frem til den (eller de) skyldige.


 


Video: Vind eller forsvind

 


Bilerne kan vanen tro pimpes, tunes mv og I stil med et rollespil, stiger dine biler undervejs i niveau, hvilket åbner nye reservedele, giver adgang til nye løb og områder. Du kan altså opbygge flere forskellige biler, som var de en karakter i et rollespil.


 


Video: En af de første cutscener

 


At dømme ud fra den begrænsede tid vi har haft med The Crew, så virker det som et spændende og ambitiøst spil. Der er masser at tage sig til i hvert fald.


The Crew vil gerne betegne sig selv som et MMO, og det virker da også til, at der allerede nu er flere spillere der befolker de gader du kører rundt på. Ideen er, at du danner Crews, lidt som vi har set det i DriveClub og Forza Horizon 2 og derefter indtager gaderne sammen eller mod hinanden.


Lad kampen om point, penge og XP til dig og din bil begynde.


 Video: Plottet tager form (mild Spoiler advarsel)


 Video: The Crew byder på et Google Earth inspireret kort. 


 


Gameplayvideoerne i artiklen (undtagen den officielle trailer) er optaget under vores første kig på spillet.


The Crew er på gaden idag til PS4, Xbox One, Xbox 360 og Pc. Video fra PS4 versionen.


Herunder kan du se Ubsofts egen trailer, der forklarer nærmere om det ideerne bag spillet.


 


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.