Forside Nyheder

Nu truer hackerne Sony-ansattes familier


Det fortsatte hacker-angreb på Sony Pictures er netop blevet skruet en tand op.


Hackergruppen GOP (Guardians of Peace) har nu benyttet deres stjålne adgang til Sony Pictures-ansattes email-adresser til at sende dem alle sammen en noget dyster email. Det skriver Variety.


I emailen, der er skrevet på halvdårligt engelsk, opfordres de ansatte til at skrive under på en protest mod, hvad hackerne kalder Sony Pictures? ?falskhed? for at undgå ?at blive påført skade?. GOP sætter derefter trumf på: ?Hvis du ikke skriver under, vil både du og din familie være i fare.?


GOP skriver også, at de har ?agenter alle de nødvendige steder?, og at ?mange ting, man ikke kan forestille sig vil ske over hele verden?.


Planen er tilsyneladende at udradere Sony Pictures, for som GOP skriver: ?At fjerne Sony Pictures fra verden kræver kun et lille stykke arbejde for vores gruppe, der er en verdensomspændende organisation?.


GOP har allerede ? ud over at lægge samtlige af firmaets arbejscomputere ned – offentliggjort de ansattes personnumre og private emailadresser.


Der har været spekulationer om at det er Nordkorea, der står bag angrebet som et modtræk til den satiriske film ?The Interview?, i hvilken James Franco og Seth Rogen forsøger at slå Kim Jong-Un ihjel.


Dette er nu blevet benægtet af det statslige, nordkoreanske nyhedsbureau KCNA, der dog påpeger, at den ?retfærdige handling? formentlig er udført af ?støtter og sympatisører? af det nordkoreanske regime.


Foreløbig vides blot, at angrebet kan spores til et hotel i Bangkok.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.