Forside Nyheder

Samsung har lavet en giga-bommert med Galaxy Note Edge


 


Ifølge Wikipedia er ti procent af verdens befolkning venstrehåndede.


Det er naturligvis et mindretal, men indtil nu har smartphone-designere alligevel taget hensyn til dem ved at lave deres smartphones symmetriske, så de kan bruges i begge hænder.


Men sådan er det ikke med Samsungs nye Galaxy Note Edge.


Smartphonen, hvis skærm bøjer rundt om den højre side, er meget svær at bruge for venstrehåndede. Det skriver Engadget. Det skyldes at skærmfolden bl.a. viser en række genvejsikoner, som det er meningen, man skal bruge tommelfingeren til at navigere rundt i.


Problemet er naturligvis bare, at ikonerne sidder på den anden side, hvis man er venstrehåndet, og at det er svært at holde på telefonen med fingrene og samtidig trykke på ikonerne.


Samsungs løsning? Vend smartphonen om!


Firmaet mener bare, at man kan vende telefonen på hovedet, og så er problemet løst. Men så bliver det til gengæld svært at trykke på hjemmeknappen, der nu sidder helt i toppen.


Dermed har Samsung fået sin helt egen ?Du holder den forkert?-sag, ligesom Steve Jobs fortalte en iPhone 4-bruger under AntennaGate-sagen.


Galaxy Note Edge kommer på gaden i Danmark om en uges tid.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.