Forside Nyheder

Sony-hack eksploderer: Her er Hollywood-stjernernes dæknavne


Du kender ham som Tom Hanks, men han når han checker ind på et hotel, hedder han Johnny Madrid.


En række filmstjerner har fået afsløret de navne, de normalt bruger, når de ikke vil genkendes ? for eksempel, når de booker en bil eller reserverer et hotelværelse. Det er ifølge websitet Fusion et af de seneste resultater af det massive hackerangreb, som Sony Pictures har været udsat for.


Således ved vi nu, at Tom Hanks ud over Johnny Madrid også bruger navnet Harry Lauder, og at hvis man finder navnet Olwen Williams på en liste over hotelgæster, er det sandsynligvis James Bond selv, Daniel Craig, der står bag.


Andre stjerner, der har fået afsløret deres dæknavne er bl.a. Natalie Portman, Jessica Alba, Jude Law, Clive Owen, Ice Cube og Tobey Maguire. Du kan se listen HER.


Ifølge Engadget er der også blevet lækket filmmanuskripter. Sitet skriver også, at en ny email fra hackerne er præget af fejl, der typiske laves på engelsk af koreanere, hvilket peger i retning af Nordkorea-teorien.


Bloomberg skriver derudover også, at Sony Pictures nu har modtaget en mail fra hackerne, der direkte henviser til filmen ?The Interview? som ?Terroristfilmen?, der kan ?bringe den regionale fred ud af balance? ? og kræver at Sony stopper med at ?vise den? (den har ikke haft premiere endnu).


Det er første gang, filmen er blevet nævnt direkte som årsag til hacket. Ifølge Bloomberg er antallet af mennesker, der har tjekket traileren ud på nettet eksploderet. Hvis det hele viser sig at være et nøje planlagt PR-stunt fra Sonys side, er der nok en del journalister, der vil have røde ører.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.