Forside Nyheder

TV 2 Play rykker ind på de store tv-skærme, Google Chromecast er klar


 


Streaming-tjenesten TV 2 Play rykker nu ud på de store tv-skærme. Først via Google Chromecast, derefter følger alle væsentlige Smart TV.


TV 2s streaming-tjeneste er nu tilgængelig via Google Chromecast, og snart også på de mest udbredte Smart TV.


Dermed rykker tjenesten for alvor ind på danskernes tv-skærme, og dermed når ud til langt flere danskere. I dag er der over 150.000 abonnenter på TV 2 Play.


Google Chromecast er den prisvenlige lille tv-streamer der sættes bag i tv’et, og herefter kan afspille fra streaming-tjenester, styret fra en smartphone, tablet eller pc. Den mobile enhed bliver fjernbetjening for tv’et.


 


  


Se også: Test af Google Chromecast


 


 


TV 2 Play i vækst


“TV 2 PLAY er i kraftig vækst, og tjenesten bliver en mere og mere væsentlig platform til at distribuere TV 2s indhold til danskerne. Vi ønsker at være den foretrukne danske streamingtjeneste og nå ud til flest mulige danskere, så derfor er det et helt naturligt næste skridt, at TV 2 PLAY nu for alvor rykker ud på danskernes tv-skærme”, fortæller Stig Møller Christensen, salgsdirektør hos TV 2 PLAY, og fortsætter:


“Samtidig med at vi i løbet af 2015 kommer ud til endnu flere danskere, arbejder vi med en yderligere styrkelse af kerneproduktet, dvs. både indholdet, brugeroplevelsen og den tekniske produktkvalitet, så TV 2 PLAY bliver et endnu stærkere tilbud til dem, der gerne vil have adgang til vores indhold og vores kanaler online – ikke mindst vores nye sportskanal, der jo går i luften 9. januar”.


 


Apps til Smart TV og arkiv


Om kort tid følger også en TV 2 PLAY-app til de mest udbredte smart-tv i Danmark fra Samsung, LG, SONY og Philips.


Af andre nyheder vil TV 2s kanaler fra næste år også dukke op som tv-arkiv hos en række tv-distributører, ligesom der er indgået aftaler om “TV everywhere” (TV på farten) for TV 2-kanalerne hos bl.a. TDC/YouSee og Stofa.


 


Tilgængelighed


Hent TV 2 Play i Google Play (Android)

Hent TV 2 Play i Apple Appstore (iOS)


 


 


Se også


Test af Google Chromecast


Dagspriser på Google Chromecast


 


 


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.