Forside CES CES 2015

360-graders-højttalere for entusiasterne
Foto: recordere.dkKan et stereobillede flytte sig med dig rundt i lokalet?


Blandt de mere interessante højttalere, vi fandt på CES, var disse fra canadiske Muraudio. De kører på den 360-graders/omnidirectional trend vi ser på højttalere lige nu. Andre eksempler på dette fra årets CES-messe er Samsungs nye, trådløse højttalere i WAM-serien og de Life Space-lamper med indbyggede højttalere, som Sony viste frem.


Muraudio er dog High-end Audio-versionen, og før du tænker “Hvad med stereobilledet”, kan Recordere med glæde rapportere, at der er masser af separation og placering i lydbilledet. Det imponerende ved disse højttalere er faktisk, at stereobilledet følger med, uanset, hvor du befinder dig i rummet.


Ifølge Muraudios repræsentant kunne de lave effekten ved at kaste de frekvenser, hvor stereobilledet for alvor dannes, rundt i lokalet. Det går lidt imod undertegnede journalists begreb om logik – men det virker, så der må jo være noget om snakken.


Desværre var lysforholdene ikke så gode, så vi må beklage billedkvaliteten af den røde model ovenfor. Herunder kan du se den lidt kedeligere hvide model på et pressefoto. Du kan læse mere på www.muraudio.com


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.