Forside CES CES 2015

BMW’en kan styres fra dit smartur
Foto: recordere.dk 


Smarturet er blevet en tæt integreret del af BMWs strategi for fremtidens teknologi.


Først og fremmest vil de gerne med deres nye Connected Mobility-app overtage både ruteplanlægning, navigation og kalenderfunktionen i din smartphone og dit smartur.


Idéen er, at app’en selv finder ud af, hvad du skal ifølge kalenderen, og så planlægger en rute for dig. Det kan blive en ret detaljeret omgang, som man kan se på billedet herover.


App’en sender så informationerne til alle platforme, lige fra tv’et over smartphonen til smarturet – og så selvfølgelig til bilen, der koblet op på Internet og derfor kan modtage informationerne direkte på skærmen i instrumentbrættet.


Men BMW vil også bruge smarturet i en mere futuristisk retning. Alle taler om selvkørende biler på CES (igen) i år, og BMW holder sig heller ikke tilbage. De demonstrerede selvkørende biler ved deres store stand på pladsen uden for Las Vegas Convention Center.


En af de mere slående demonstrationer bestod i at sige kommandoer til bilen via et Samsung GEAR S-smartur.


BMW-repræsentanten steg ud af bilen, sagde til sit håndled, at bilen skulle køre hen og parkere selv, hvilket den derefter gjorde. Bagefter sagde han blot “Pick me up” i håndleddet igen, og få sekunder senere havde bilen selv kørt hen til ham, så han var klar til at stige ind.


Vi går en spændende fremtid i møde, når det gælder bilteknologi.


 

Foto: recordere.dk


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.