Forside Nyheder

Den næste HTC-telefon kan komme i to størrelser

?Når Apple kan, så kan vi også?. Det synes at være udmeldingen fra HTC i forbindelse med lanceringen af deres kommende flagskibstelefon.

I hvert fald har den anerkendte spionfoto-leverandør Evan Blass (kendt som @evleaks) lagt et produktfoto ud på nettet af, hvad han mener er den næste, store HTC-smartphone.

Opfølgeren til HTC One M8 bliver formentlig afsløret 1. marts, når HTC holder pressemøde. Ifølge Evan Blass er der dog meget, der tyder på, at ovenstående rent faktisk er den telefon, HTC kommer til at vise frem.

Det store spørgsmål er så: Er der tale om to forskellige størrelser med næsten den samme indmad (som med iPhone 6/6+) ? og så en ekstra knap på den store af dem? Eller er der i virkeligheden tale om et flagskib og så den skrabede ?mini?-version, det er blevet kutyme at sende ud et stykke tid efter lanceringen af flagskibet?

I det sidste tilfælde bliver telefonerne sjældent afbildet samtidigt, så måske er det mulighed nummer 1, der er gældende.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.