Forside Produkter HiFi & Surround

Earthquake Titan center- og væghøjttalere


Galleri: Earthquake Titan Theia

 

Annonce:

Earthquake er klar med to nye kraftfulde højttalere i Titan-serien, mød Theia og Hestia.

Højttalerserien Titan fra Earthquake har fået to nye medlemmer: Theia og Hestia.

Højttalerne indeholder 3 nye Earthquake-teknologier til forbedring af lyden: Piston MAX Technology , Acoustic Array System Design og Extra Long Throw.

Som særligt for en centerhøjttaler, så er Titan Theia “Full Range”, med 20-35.000Hz frekvensområde.

Titan Hestia ligner måske en soundbar, men den er tænkt som en allround “on-wall” højttaler. Den er kun 8 cm dyb og som navnet siger beregnet til at hænge på væggen enten stående eller liggende, men kan også bruges som centerhøjttaler.

 

Piston MAX Technology

PMT: (Stempel-Max Technology) En patenteret Earthquake teknologi, der forbedrer akustisk output og samtidig efterlader et minimalt fysisk fodaftryk.

De 4 x 4 tommer bredbånds basenheder er fremstillet ved hjælp af Piston-Max Technology.

Piston-Max flytter højttalerens membranophæng til den ydre kant af chassis, hvilket resulterer i 20 procent stigning i overfladeareal. Dette udmønter sig ifølge Earthquake i en mere lyd og højere effektivitet.

 

Acoustic Array System Design

AASD: (Acoustic Array System Design) en teknologi som kombinerer højere akustisk effektivitet med kontrolleret dispersion som sikrer ensartet lyddækning over et større område.

Bygget på erfaringerne fra store professionelle line array-højttalersystemer, bruger AASD positiv interferens og fysisk krumning for at skabe et bredt og helt mættet sweet-spot, der giver mulighed for bedre HT udnyttelse end traditionelle centerhøjttalere. Mens den på samme tid minimerer energispild i lodret eller off-axis plan.

 

Symmetrisk Loaded Audio Passive System

SLAPS: (Symmetrisk Loaded Audio Passive System)  En patenteret Earthquake teknologi som ifølge Earthquake dramatisk øger den sub-harmoniske frekvensgang og det dynamisk output.

I Theia med 4 x 4 tommer XLT wideband Kevlar basenheder monteret, som sidder nepneumatisk koblet til en bund monteret 10 tommer SLAPS som har en 2 tommer vandring fra peak til peak, resulterer det i at de dybeste frekvenser gengives helt uden besvær.

 

 


Galleri: Earthquake Titan Hestia

 

 

Pris og tilgængelighed

  • Earthquake Titan Theia koster kr. 9.595,-
  • Earthquake Titan Hestia koster kr. 4.795,-

Importør og forhandler: Earthquake Danmark

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.