Forside CES CES 2015

LG klar med G Flex 2 på CES 2015Galleri: LG Gflex 2


LG klar med G Flex 2 på CES 2015


LG introducerer G Flex 2 – en unik og innovativ smartphone med naturligt buet design og hardware i absolut topklasse.


I begyndelsen af 2014 blev den prisbelønnede LG G Flex lanceret som den første telefon på det nordiske marked med en buet skærm og et innovativt, selvreparerende cover. På CES-messen i Las Vegas introducerer LG efterfølgeren, G Flex 2, som er blevet forbedret i enhver henseende – mindre formfaktor, højere opløselig skærm, forbedret kamera og en ottekernet processor.


?Vi mener, at G Flex 2 vil appellere til forbrugere, som både vil have den nyeste teknologi og samtidig ønsker at skille sig ud fra mængden og turde prøve noget anderledes?, siger Kristoffer Ejebro, nordisk produktspecialist for mobiltelefoner hos LG Electronics. Med G Flex var LG først til at lancere en smartphone med en naturlig, buet skærm. I G Flex 2 har vi forfinet konceptet yderligere og skabt en ægte supertelefon med innovativt, ergonomisk design og hardware i høj kvalitet.
Ergonomisk design som følger ansigtets form og fingrenes bevægelser


Det ergonomisk, buede design på LG G Flex 2 gør, at den følger ansigtets form på en naturlig måde ved opkald og ligger godt i hånden ved øvrig anvendelse. Designet gør det også nemmere at scrolle og skrive, da det både er nemmere at nå hele skærmen, og fordi fingrene naturligt følger skærmens bløde bøjning. Desuden mindsker den bøjede skærm refleksionerne fra solen og andre lyskilder og gør skærmen mere læsbar. Hardware i absolut topklasse


I forhold til forgængeren bliver G Flex 2 både mindre, lettere og forsynet med en skærm i højere opløsning. Den 5,5-tommer P-OLED-skærm har 1080p Full HD-opløsning, der giver høj billedkvalitet og en pixeltæthed på mere end 400 ppi.
G Flex 2 er også en af de første smartphone-modeller på markedet, der kommer med Qualcomms ottekernede Snapdragon 810-processor, hvilket giver en stor ydeevne til at kunne afspille alle typer af medier og bruge alle apps uden forsinkelser.


En anden nyhed der vil glæde forbrugere, der tager mange billeder med deres smartphone, er det forbedrede kamera på 13 MP med laserautofokus og optisk billedstabilisering (OIS) for skarpe billeder i alle situationer. LG G Flex 2 er selvfølgelig også fyldt med smarte funktioner og teknologi, som gør den nem at anvende i alle situationer såsom den seneste Android version, Lollipop 5.0, KnockOn og KnockCode, Gesture Shot, Touch & Shoot samt LG Smart Keyboard, et kraftfuldt batteri og LG?s karakteristiske Rear Key.Selv-helende bagside fjerner ridser


En af de mange funktioner, der skabte opmærksomhed omkring den første G Flex model, ud over den buede form, var den tynde film på bagsiden som automatisk helbredte mindre ridser og fik smartphonen til at se ny ud i længere tid. I G Flex 2 er det innovative materiale blevet videreudviklet, hvilket gør, at overfladiske ridser, der opstår i daglig brug, helbredes op til 60 gange hurtigere end hos forgængeren ? på cirka fem sekunder i stedet for tre minutter.Pris og tilgængelighed


LG G Flex 2 lanceres på det danske marked i første kvartal. Pris og hvor produktet bliver tilgængeligt meddeles, når lanceringen nærmer sig.


Tekniske specifikationer:  • Processor: 2.0 GHz Octa-Core Qualcomm Snapdragon? 810 (MSM8994)

  • Skærm: 5,5 tommer Full HD (1920×1080) buet P-OLED (Real RGB)

  • Hukommelse: 2GB RAM samt 16/32GB eMMc med plads til Micro SD-kort op til 128GB

  • Kamera: 13MP med OIS og laserautofokus samt 2,1MP frontkamera

  • Batteri: 3 000mAh (indlejret)

  • Operativsystem: Android Lollipop 5.0

  • Størrelse: 146,8×75,4×7,1-9,4 mm

  • Vægt: 152g

  • Netværk: LTE Cat.6, HSPA+ 42Mbps 900/2100

  • Tilslutninger: Micro USB 2.0, USB On-the-go, WiFi (802.11 a/b/g/n/ac), NFC, DLNA, WiFi Direct

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.