Forside CES CES 2015

LG klar med Quantum dot på CES


LG klar med Quantum dot på CES


LG præsenterer 4K Ultra HD-TV med quantum dot for exceptionel farvegengivelse. Med OLED og LCD tilbyder LG nu markedets bredeste TV-sortiment.Under Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas præsenterer LG et 4K ULTRA HD-TV med quantum dot-teknologi (quantum dots). Teknikken er en forbedring af LCD-teknologien, der gør det muligt at vise et bredere farveområde og forbedre farvemætningen i forhold til konventionelle LCD-TV.


LG har tilføjet en quantum dot-film af nanokrystaller foran baggrundsbelysningen i LCD-skærmen, hvilket forbedrer både farve og lysstyrke. De 2-10 nanometer små quantum dots udsender mere levende farver, så farverummet stiger med over 30 procent i forhold til en almindelig LCD-skærm. Dette er bl.a. ideelt for indhold i 4K-opløsning. Den brede farveskala i quantum dot-teknologien tilføjes til de allerede fantastiske egenskaber i LG?s IPS-paneler, som naturlig farvegengivelse og brede betragtningsvinkler, hvilket tilsammen giver nyt liv til LCD-teknologien.
 
“Quantum dot tager LCD-teknologien til et nyt niveau med sin fremragende farvegengivelse”, udtaler Erik Åhsgren, Nordisk produktspecialist for Home Entertainment i LG Electronics. Når vi i løbet af 2015 tilføjer et 4K ULTRA HD LCD-TV med quantum dot-teknologi til vores eksisterende sortiment af prisbelønnede OLED-TV og traditionelle LCD-TV, ender vi i den unikke position at kunne tilbyde markedets mest innovative og varierede TV udbud, hvilket skaber større valgmuligheder for forbrugerne.


LG viser senere i dag sine nye modeller frem på en presekonference der starter kl. 17.00 dansk tid.


Kilde: Pressemeddelse, LG Nordic

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.