Forside CES CES 2015

Pas på Sonos, nu kommer Raumfeld


Galleri: Raumfeld højttalerserie og multirum-system

 

Pas på Sonos, nu kommer Raumfeld

Annonce:

Vi mødte tyske Raumfeld, der er trådløs multirum for hi-res HiFi, og det vellydende musiksystem kommer til Danmark.

I centrum af Berlin ligger der et firma som har 35 år på bagen. Ikke mange danskere kender Raumfeld, men siger man Teufel højttalere, så er der nok straks flere der siger ahh.

I 2010 købte Berlin Acustic Group, der ejer Teufel, det yngre Raumfeld.

Raumfeld var specialister i trådløs multi-rum lyd, og sammen med Teufel akustikere og Raumfeld software udviklere har de sammen udviklet et ret lækkert High Fidelity system.

Et system med highend streaming, iop til 24bit/192kHz.

 

Lyd til alle behov

Raumfeld har lyd til alle behov, og produkterne starter fra den lille ONE S, og går hele vejen op til Stereo L serien som er et stereo højttalersæt med stor udgangseffekt og samtidigt er der også almindelige højttaler indgange, så du kan tilslutte dem til din almindelige forstærker.

Til sommer kommer der en soundbar med subwoofer, der bruger HDMI ARC lyd, og subwooferen kommunikerer også trådløst med systemet.

På CES var der i øvrigt premiere på den lille ONE S, som passer perfekt til f.eks. badeværelset. Den har i øvrigt et frækt ophæng som er magnetisk.

 

Flagskibsbutik i Berlin, men ellers køb på nettet

Raumfeld distribuerer sine egne højttalere, og sælger primært via deres netbutik, og fra marts kan du købe dem i Danmark også.

Men kommer du forbi Berlin i Tyskland, kan du besøge deres flagskibsbutik, der ligger tæt på Berlin Zoo.

Raumsfeld sælger i øvrigt med 8 ugers prøvetid og to års garanti.

 

Masser af streaming

Udover support for egne musikfiler i op til lossless WAV og FLAC (Helt op til 200.000 filer), har Raumfeld også support for WIMP HIFI, Spotify, Rapsody, TuneIn og SoundCloud.

Køber man Raumfeld enheder får man tre måneders WIMP HIFI abonnement med til at starte op med.

Til forskel fra Sonos kan man med Raumfeld lave predefinerede zoner, som ikke skal oprettes eller nedlægges efter behov.

I galleriet kan man se de forskellige højttalere.


Galleri: Raumfeld – Trådløst multirum system
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.