Forside CES CES 2015

Philips: Vi har lollipop på alle vores Android 2015 TV
Foto: Philips Android TV 


Philips: Vi har lollipop på alle vores Android 2015 TV


Stort set hele Philips produktsortimentet har nu Smart TV baseret på Androids største opgradering hidtil – Operativsystemet Lollipop


Philip fremviser på CES 2015 deres nye Android TV baseret på Android Lollipop, som giver adgang til endnu flere apps og streaming muligheder. Der er også adgang til det stærkt voksende udbud på Google Play Store, ligesom Philips egen Smart TV-platform giver adgang til indhold.


Alle Philips Android-tv har desuden adgang til onlibespillletjenester som den populære OnLive med mange hundrede spil – og flere kommer til i hastigt tempo.


“Philips var første Android til tv, som er udviklet i samarbejde med Google. Det betyder, at vi med denne anden generation bygger videre på erfaringerne – og dermed også er et skridt foran konkurrenterne”, siger salgsdirektør Henrik Kyhl.


Det skal også tilføjes, at fjernsynene er kompatible med både Android- og iOS-enheder, og derfor kan betjenes fra smartphone og tablet.


Philips er kendt for billedkvalitet og baggrundsbelysningen Ambilight, men de nye designs som er lavet i Europa også har fået et løft.


Fortsættelse: Video af det næste Philips Android TV

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.