Forside Nyheder

Ro på, når du flyver med Philips Fidelio

 

Philips hovedtelefoner lukker støjen effektivt ude. Kommer også som en model til Apple Lightning stik.

Musik på farten er blevet populært – men intet er så irriterende som at få musikken forstyrret af omgivelsernes støj; ikke mindst i et fly.

Philips har netop sendt en støjdæmpende hovedtelefon på markedet – og om kort tid følger en tilsvarende, som sluttes direkte i Lightning (strømstikket) på Apples iOS-enheder, så du ikke er afhængig af batterier.

Det er verdens første støjdæmpende hovedtelefoner med Lightning-tilslutning.

Og så har de en anden smart finesse: Hvis batteriet slipper op, så er det kun støjreduktionen der stopper. De kan fortsat bruges som almindelige passive hovedtelefoner.

En opladning rækker dog til 30 timers musiklytning, fortæller Voox, der producerer Philips hovedtelefoner.

Når du har dem på, sørger de skumfyldte ørepuder – som sidder ergonomisk korrekt – for at de er behagelige at have på i længere tid.

Active Noice Cancelling, ANC, handler om at blokere for udefrakommende støj, som opfanges af fire indbyggede mikrofoner. Det gør, at baggrundsstøjen effektiv lukkes ude – uanset om den er høj- eller lavfrekvent.

De leveres med rejsetaske og der følger flyadapter med.


 


 

Pris og tilgængelighed

  • Philips Fidelio NC1 koster kr. 1.999,-
  • Philips Fidelio NC1L (Lightning) koster kr. 2.499,-

Model NC1 er klar til salg nu. Snart følger model NC1L.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.