Forside Nyheder

Så kom AllCast endelig til iOS

 


Streaming-appen AllCast er nu landet på iOS-platformen.


Mange Apple-ejere har ventet med spænding på Koushik Duttas populære app, der udvider rækken af steder, man kan streame indhold til fra en iOS-enhed.


Indtil nu har det primært været AirPlay, man kunne benytte til den slags, og det er jo langt fra alle afspillere og fremvisere af forskellig art, der understøtter denne standard.


Men nu kan man f.eks. købe en Chromecast og smide den i sit tv og streame fra en Apple-enhed. Xbox-ejere vil formentlig blive glad for at se, at spilkonsollen også er inkluderet i rækken af modtager-enheder.


Folkene bag AllCast har lavet en video om app?en, som du kan se herunder. De satser primært på at folk streamer video og fotos fra deres enheder.


Ifølge Engadget kan AllCast streame musik, dog kun fra iTunes. Det betyder, at man ikke f.eks. kan bruge musik købt på Google Play Music, selvom Chromecast er understøttet. Der er heller ikke nogle meldinger om, hvorvidt AllCast kan samarbejde med streamingtjenester som Spotify eller WiMP endnu.


 


 


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.