Forside Nyheder

Så kort er batterilevetiden på Apple Watch

Apple Watch kommer ikke til at holde særlig længe på en opladning ? i hvert fald sammenlignet med visse andre smarture.

Kort efter Apple annoncerede uret, hed det sig at firmaet forventede en batterilevetid ved intens brug på mellem 2,5 og 4 timer, 19 timers blandet brug, 3 dage i standby mode og 4 dage i sleep mode.

Men efter næsten 3.000 ure har været ude i test hos nogle af Apples betroede partnere og medarbejdere, viser stress-tests, at uret ikke kan leve op til disse tal. Det skriver 9to5Mac.

Ifølge deres kilder kan Apple Watch ikke engang holde den almindelige urskive tændt i mere end 3 timer, før det løber tør for batteri. De nyeste Android Wear-ure, der er ude på markedet nu, kan kun holde en anelse længere, men f.eks. LG G Watch R kan sættes i en lavenergi-tilstand, der stadig viser klokken, men altså ikke bruger ret meget energi ved at gøre det ? og så holder uret meget længere. Der er endnu ingen meldinger om, hvorvidt Apple Watch får den samme funktion.

Forventningerne til standby-levetiderne er også skruet ned til cirka 2 dage uanset hvilken tilstand, uret er i. Der findes smarture som f.eks. Pebble-serien, der kan køre i en uge uden opladning.

Websitet skriver også, at Apples egne mål for uret nu er 3,5 times levetid for app-brug og 4 timer for fitness-måling. Man skal altså ikke regne med at kunne bruge urets mange fitness-sensorer i længerevarende motions-sessions.

9to5Mac skriver også, at batterilevetiden er blevet anset for at være et problem hos Apple, og en af grundene til at lanceringen af uret blev udskudt fra 2014 til 2015.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.