Forside CES CES 2015

Samsung: Evolution Kit kommer inden sommer
Foto: Fjernbetjeningen til Samsung Smart TV for 2015


Samsung: Evolution Kit kommer inden sommer


I går fortalte vi at der ikke blev vist nogen Evolution Kits på Samsungs stand på CES 2015 i Las Vegas. I dag kan vi fortælle at der er Tizen kits på vej til 13 og 14 modellerne.


Recordere.dk har talt med Magnus Nilsson som er Techincal Product Manager hos Samsung Nordic, der fortæller at der er Evolution Kits på vej til både Full HD og Ultra HD modellerne.


Men de kommer først efter de nye TV er introduceret i marts og april, så det kommer nok til at være ligesom sidste år, hvor Evolution Kit til UHD TV kom i maj.Foto: Fjernbetjeningen til Samsung Smart TV for 2015
Også ny fjernbetjening i år


På en lukket session viste Samsung deres nye fjernbetjening frem, som er bluetooth baseret og kun består af 18 knapper. Skal du f.eks. bruge 0-9 knapperne sker det på et virtuelt tastatur på skærmen.


 Men Samsung fortalte at man forventer at de nordiske lande også får en “lommeregner” fjernbetjening med, så de stadig kan læse deres tekst-tv sider uden at skulle sidde og fedte med virtuelle keyboards.


Om den nye fjernbetjening kommer med Evolution Kittet ved vi desværre ikke.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.