Forside CES CES 2015

Samsung: Vores nye SUHD TV har bedre farver end OLED
Samsungs nye buede UHD LED-TV 


Samsung SUHD – en farverig nyhed med smartere indhold. Sådan sælger Samsung deres nye UHD TV.


“2015 bliver året, hvor Samsung sætter en helt ny standard for førsteklasses TV-kiggeri”, indleder Samsung beskrivelsen af 2015-nyhederne, og fortsætter:


“Med miljøvenlig nanokrystal-teknologi (quantum dot, red.) og smartere billedbehandling skaber Samsungs SUHD-TV banebrydende fremskridt inden for TV-teknologi”.


De nye SUHD-TV analyserer billedets lysstyrke for at mindske unødigt energiforbrug, samtidig med at teknologien øger kontrasten. Således opnås en dybere sort og bedre kontrastniveau, fortæller Samsung.


De nye TV giver op til 64 gange bedre farvegengivelse, end et konventionelt TV.


Samsungs nye SUHD TV kommer i tre modeller: JS9500, JS9000 og JS8500 i størrelser fra 48 til 88 tommer.


Alle TV har det buede design som på billedet ovenfor.


  


Tizen OS indeni


Samsung tager Smart TV til et nyt niveau med operativsystemet Tizen. Et TV der er så smart, at det kan tale med din Samsung-telefon


Forenklet navigation, nedskaleret interface, integreret underholdning såsom spil og film samt flere muligheder end nogensinde før. Det er de store nyheder, når Samsung tager Smart TV til næste niveau med 2015’s nye line-up af Smart TV.


En væsentlig forskel i forhold til tidligere år er, at Smart Hub nu vises på en enkelt side. Det vil være lettere at navigere mellem apps, og streaming-tjenester og andet indhold er nu mere tilgængeligt end nogensinde før. For eksempel vises anbefalinger skræddersyet til dig, eller de serier som du senest har set.


Desuden er muligheden for at synkronisere andre enheder med TV’et blevet yderligere udviklet. Med WiFi Direct er det nemt at dele indhold fra en smartphone til dit TV, eller omvendt, med et enkelt klik. Fjernsynet er endda så smart, at det på egen hånd leder efter tilgængelige Samsung-mobiler i nærheden.


Alle Smart TV-modeller, der lanceres i 2015, er baseret på OS Tizen.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.