Forside CES CES 2015

Sjove ting, vi fandt på CES – Del 2
 


Det er altid nede bagerst i hallerne på CES, man finder de originale idéer og små, håbefulde producenter, der ofte kan være meget mere interessante end de store kanoner. I år var der igen masser af hente, ofte ting, der kun kan købes via firmaets hjemmeside eller store e-butikker som Amazon. Her kommer de næste tre ting fra årets jagt på CES’ hemmeligheder.


 


Ekstra knapper


Satechi lyder måske japansk, men firmaet er faktisk fra San Diego. Det afholder dem dog ikke fra at lave den slags produkter, man normalt skal til østen for at finde. De er et af de utallige firmaer, der laver en selfie-stang, og som nu også har kastet sig over selfie-knapper. Det sidstnævnte er store knapper, man f.eks. kan sætte bag på sin smartphone og som kommunikerer via Bluetooth. De fungerer som en ekstra udløser, sådan at når man tager en selfie, så skal man ikke rode med udløseren på skærmen.

Som nævnt kan man fodre svin med de mange firmaer, der præsenterer selfie-knapper på CES. Men Satechi har taget skridtet videre. Her kan du ikke bare få en udløser-knap, men også en stor ?Home?-knap og en stor ?Media?-knap til styring af indhold på f.eks. en smartphone.


  


Transportabel luftfugter


Satechi står også bag denne ret originale idé. Hvis man har tørt indeklima og trænger til at lidt fugt ud i luften, så kan man bruge en luftfugter. Men sådan én kan være besværlig at slæbe med på f.eks. en rejse. Men det problem har Satechi løst ved at lave luftfugter, som blot kan kobles på en helt almindelig flaske vand. Vandet suges så op fugteren, der derefter sprayer vandpartikler ud i luften.


  


KOPI


Det her firma laver vist bare harmløse WIFI-accessories. Men hvis de rykker ind i Danmark, er det nok en god idé at ændre navnet til noget, der ikke lyder helt så mistænkeligt.


 


Se også: Sjove ting vi fandt på CES – Del 1

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.