Forside Nyheder

Stofa: 300 Mbit i hele landet

 

Stofa overhaler YouSee. Halvdelen af deres bredbåndskunder over hele landet kan få en 300 Mbit internetforbindelse.

Som vi skrev i går, så er Stofa klar til at tilbyde 300 Mbit internet. I dag uddyber de hvad det indebærer, og hvor mange der kan få det.

Stofa fortæller nu at allerede i løbet af februar kan mere end halvdelen af deres kunder vælge den nye tophastighed, og samtidig fjernes Stofa forbrugsloftet (fair use grænsen).

Med de høje hastigheder indfrier Stofa samtidig regeringens mål om, at alle danskere i 2020 skal have adgang til 100/30 Mbit bredbånd – hele fem år før tid.

50% af Stofa-kunderne kan få 300 Mbit allerede her i februar, mens resten vil få tilbudt 300 Mbit inden årets udgang.

“Det er vigtigt for os at sikre, at alle kan udnytte de hurtige forbindelser uden at skulle bekymre sig om, hvor stort internetforbruget er. Det handler om bedre digitale oplevelser. Derfor har vi samtidig fokus på upload-hastighederne”, fortæller Stofas nye kommercielle direktør, Bitten Brun, og fortsætter:

” Tendensen er, at vi danskere i stadig større stil deler videoer, billeder og filer på Youtube og Facebook og i ‘skyen’. Det behov vil vi gerne komme i møde. Derfor vælger vi nu at hæve alle upload-hastigheder betragteligt”.

Til de kunder, der ikke synes, de har brug for en hurtig bredbåndsforbindelse, har Stofa lanceret en gratis 1/0,5 Mbit forbindelse.

“Der er stadig i dag 12 pct. af de danske hjem, der ikke har internet. For at give dem de samme muligheder som alle andre, tilbyder vi nu en gratis 1 Mbit forbindelse. Den er hurtig nok til at klare de mest basale ting, og hvad der nok er allervigtigst, så giver den adgang til netbank og digital post”, slutter Bitten Brun.


 

Stofas bredbånd pr. 2. februar – de vigtigste ændringer

  • Stofa 3- eller 4-dobler alle upload-hastigheder
  • 300 introduceres som ny tophastighed til kr. 449/måned.
  • Stofa afskaffer fair-use grænsen (forbrugsloft) på alle hastigheder
    Stofa har 15/12 2014 lanceret en gratis 1/0,5 Mbit internetforbindelse. Ifølge TNS Gallup har 12 pct. af de danske husstande ikke adgang til internet i hjemmet. Med Stofas gratis 1/0,5 Mbit forbindelse får alle kunder adgang til telefoni, Stofas SmartTv-tjenester, netbank og digital post og kommunikation med det offentlige.
  • Har man kun et lille behov for tv-underholdning og bredbånd, kan man for 189 kr./md. få en samlet pakke, der indeholder Danmarks mest populære tv-kanaler, WebTv, telefoni samt den gratis internetforbindelse.*

* Stofas standardpriser. Enkelte foreninger tilbyder ikke den gratis internetforbindelse.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.