Forside CES CES 2015

STOFA: Vi kommer med 7 dages start forfra i 2015
Foto: Cloudbaseret PVR. Det bliver det næste storeSTOFA: Vi kommer med 7 dages start forfra i 2015


STOFA arbejder på at kunne tilbyde en hel uges start forfra tjeneste, og en cloud baseret harddisk optager inden udgangen af 2015


Direktør Thomas Helbo fra Stofa fortalte på CES 2015, at STOFA er ved at være i mål med rettighederne til at kunne tilbyde sine kunder 7 dages start forfra tjeneste.


Oven i det vil de inden udgangen af 2015 tilbyde en cloud baseret optagelsestjeneste, der gør at du kan “optage” en udsendelse via dit STOFA abonnement og så kunne se den på enten TV, Tablet, PC/Mac eller Smartphone.


 
Det handler om rettigheder


STOFA er ved at få rettighederne på plads, så de kan tilbyde sine kunder denne tjeneste. Om man kan gemme nyeste afsnit af Downton Abbey på sin nPVR optager er jo vigtigt.


Hvor meget plads og om man skal betale ekstra for tjenesten kom Thomas Helbo ikke inde på, men mon ikke vi får meget mere af vide når de nærmer sig en lancering.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.