Forside Nyheder

Waoo vil streame TV i høj kvalitet til alle

 

Annonce:

 

 

Waoo er på vej med streaming TV-pakker til alle, og lover at kvaliteten bliver høj.

 

Her i 2015 udbygger fiberleverandøren Waoo sit tv-tilbud, og supplerer kablernes tv-signaler med streaming tv via nettet.

 

De lover samtidig, at det bliver med markedets hidtil bedste kvalitet på streaming tv, og det bliver for alle – ikke kun nuværende fiberkunder.

 

?Vores mål er at øge vores udvalg af tv-produkter og gøre dem endnu mere tilgængelige. Valgfrihed er efterhånden et af de allervigtigste parametre for kunderne ? ikke bare hvad de vil se, men også hvordan, de vil se det”, lyder det fra adm. direktør i Waoo, Jørgen Stensgaard, der fortsætter:

 

“Derfor har vi valgt at udvikle nogle rene streamingpakker, så forbrugerne helt kan vælge den traditionelle tv-pakke fra. Så vil de også selv kunne bestemme, hvor og på hvilken skærm de vil se tv?.

 

Waoo fortæller at det er fibernettet muligheder for tv i høj kvalitet, der har inspireret dem til at fortsætte med samme på streaming tv, uden dog at komme ind på om det betyder en sammenlignelig kvalitet imellem de to.

 

?Fiberbredbåndet gør det muligt for os at levere tv i den bedste billedkvalitet på markedet, fordi nettet rummer næsten ubegrænset kapacitet. Derfor går vi heller ikke på kompromis med kvaliteten i vores nye streaming-pakker”, fortæller Jørgen Stensgaard, og slutter:

 

“Som noget nyt bliver dette oven i købet et tilbud til alle – ikke kun dem, der kan få fiberbredbånd fra Waoo!. De kunder, som sidder på en god bredbåndsforbindelse, vil til gengæld få det fulde udbytte af den bedre billedkvalitet, vi vil levere”.

 

Waoo har ikke sat en dato på premieren for deres streaming tv.

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.