Forside Indhold og distribution Musik

Apple vil spille Beats-musik på Android

 

Annonce:

En eventuel streaming-tjeneste fra Apple vil formentlig også køre på Android.

Det mener 9to5Mac i hvert fald at vide. Ifølge deres kilder vil den musiktjeneste, vi længe har hørt rygter om ikke bare være et iOS-fænomen.

Rygterne går på, at Apple vil søge over mod streaming, nu hvor de godt kan se, at iTunes-modellen ikke holder i længden. Det var bl.a. derfor, de købte Beats, hvis streamingtjeneste allerede havde en stor brugerbase og teknologien i orden.

Netop Beats-teknologien skal angiveligt være drivkraften i den kommende tjeneste. Og den bliver altså også tilgængelig på Android, samtidig med at den – via iTunes – integreres i Mac OS, Apple iOS og Apple TV.

Derudover skriver Engadget, at grunden til at vi ikke har set en premiere på Apples streamingtjeneste endnu, er fordi Apple forsøger at få prisen ned på 8 dollar om måneden – altså lidt billigere end f.eks. Spotify der koster 10 dollar.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.