Forside Nyheder

Fotos og detaljer om HTC One M9 sluppet løs

-

Der vil næppe være mange overraskelser, når HTC holder pressemøde 1. marts.

Det sker i forbindelse med Mobile World Congress (MWC), hvor firmaet forventes at afsløre HTC One M9, deres seneste flagskibsmodel.

Der har allerede været utydelige spionfotos lækket, men nu har tyske MobileGeeks.de fået fingre i reklame-materiale for den nye telefon, inklusive officielle fotos og specifikations-detaljer.

Billederne viser ganske som ventet et større kamera, som specifikationerne påstår er på 20 megapixels, og dermed gør op med HTCs ultrapixel-teknologi. Denne er dog ikke droppet på forsiden, hvor der findes et kamera på 4 megapixel, men altså med ultrapixel-teknologien, der booster disse pixels.

Skærmen er på 5 tommer med fuld HD-opløsning, og smartphonen kører med det nye Snapdragon 810-chipset med 3GB RAM. Der er 32GB lagerplads, der kan udvides med microSD-kort på op til 128GB.

HTC One M9 skulle være en anelse tykkere end forgængeren (9,61mm), men dens form skulle få den til at virke tyndere. Den vejer kun 157,5 gram til trods for, at der sidder et 2900 mAh-batteri i den.

Du kan læse mere om telefonen og se flere billeder HER.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.