Forside Nyheder

Google Play Music klar til iPadIPad er en glimrende musikafspiller. Google Play Music er en glimrende musiktjeneste.

Men indtil videre har de ikke kunne arbejde sammen uden bøvl. Google har ikke understøttet iPad direkte før, så Google Play Music-brugere på iOS har skullet bruge iPhone-app?en med forstørrelse i stedet.

Nu er Google Play Music så kommet som en decideret iPad-app. Den benytter naturligvis Googles material design-stil.

Nogle vil muligvis spørge, hvorfor i alverden, man skulle bruge en Google-musiktjeneste på iOS, når man har iTunes. Men forskellen på de to tjenester er streaming-delen (som Apple dog snart vil lancere med Beats-teknologien) og så det faktum, at du kan uploade 20.000 af dine egne musikfiler til Google Play Music og streame dem til f.eks. en mobil enhed ? helt gratis.

Så i det mindste indtil Apple også tilbyder streaming, har nogle iOS-ejere stadig et incitament til at bruge Googles tjeneste.

Annonce