Forside Nyheder

Nu kommer Microsofts streaming-stick

 

Annonce:

Chromecast får konkurrence. Microsoft Wireless Display Adapter kommer officielt til Danmark.

Microsoft Wireless Display Adapter kan bedst beskrives som en Google Chromecast konkurrent. En HDMI-stick til TV’et, som åbner for streaming fra smartphone, tablet og computer til den store skærm.

Den gør brug af Miracast, hvilket betyder at den kan virke sammen med enheder der understøtter det. Det gør eksempelvis Windows 8.1, Surface-tablets, Windows Phone 8.1 og mange Android-enheder.

Via Miracast kan skærmen fra enheden spejles op på TV’et, og det kræver ikke at de benyttede apps eller programmer er skrevet til det. Hvis enheden understøtter Miracast, kan det du ser og hører på enheden “streames” videre til Wireless Display Adapter.

På videoen herunder viser Microsoft hvad det kan bruges til, med flere detaljer i info-boksen nedenfor.

 

 

 

 

Pris og tilgængelighed

Microsoft Wireless Display Adapter koster kr. 599,-

Kan forudbestilles nu. Sælges bl.a. igennem Atea (erhverv), ComputerCity, Wupti og Fona.

Find flere forhandlere

 

 

Om Microsoft Wireless Adapter

Wireless Display Adapter gør dig i stand til at se videoer, streame film, vise billeder eller præsentationer på storskærmen – trådløst overført fra din smartphone, pc eller tablet.

  • Se det hele på din storskærm: Stream film til TV’et i stuen fra din Windows laptop eller Surface på middagsbordet og underhold børnene, mens du arbejder fra samme enhed. Det er også muligt at tilslutte Wireless Display Adapter til TV’et på dit hotelværelse og bruge det som en ekstern skærm til din Windows-pc.
  • Modernisér dine møder: Wireless Display Adapter kan også tilsluttes direkte til mødelokalets projektor eller storskærm, så alle kan tilføje deres præsentation i storformat, fra deres telefon, tablet eller laptop.
  • Miracast: Wireless Display Adapter anvender Miracast, så du er ikke begrænset til bestemte apps eller streaming-udbydere; du kan vise hvad som helst fra din Miracast-aktiverede enhed på et HDTV eller en projektor. Og du kan bruge Wireless Display Adapter med både Windows- og Android-operativsystemer.
  • Nem at tilslutte: USB og HDMI-stikkene fra Wireless Display Adapter er nemme at tilslutte i et HDTV, en skærm eller projektor – så kan du tilslutte din enhed og duplikere eller ’extende’ din skærm. 
Annonce:
Forrige artikelNy sag: Samsung TV lægger reklamer i brugernes egne videoer
Næste artikelYouSee klar med streaming til Apple TV
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.