Forside Nyheder

Ny Alien-film bekræftet

 

Rygterne om en femte film i Alien-sagaen har været i gang længe.

Med side-historier som dem i ‘Prometheus’ og ‘Alien vs Predator’-filmene, samt flere spil, har der dog været nok at gnaske på for Alien-fans.

I januar lod Neill Blomkamp, der skabte ‘District 9’, ‘Elysium’ og den kommende ‘Chappie’ verden vide, at han havde været i forhandlinger med 20th Century Fox om at lave en ny film i hovedserien. Men ifølge Blomkamp endte disse forhandlinger med ikke at gå nogle vegne.

Nu bekræfter Blomkamp imidlertid på sin Instagram-profil, at aftalen er faldet på plads. Variety bekræfter historien med kilder hos 20th Century Fox.

Hvornår, vi kommer til at se filmen, og hvor, den passer ind i serien, ved vi dog ikke endnu.

Da Blomkamp i januar troede, at projektet var dødt, lagde han preproduktions-designs ud på sin Instagram-profil, der ikke blot viser en tilbagevenden af Hicks fra ‘Aliens’ (nej, han er ikke død. Forklaringen findes i ‘Aliens: Colonial Marines’-spillet), men også, at filmen kan foregå omkring Weyland-Yutani-firmaets hovedkvarter. Og at Ellen Ripley AKA Sigourney Weaver er involveret.

Du kan se disse designs HER.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.