Forside Nyheder

Nyt fokus: Mindre helbred i Apples ur

 

 

Apple ønskede et smart-ur med høj fokus på de helbreds-relaterede ting, men har måttet ændre strategi.

Apples fokus med deres smart-ur har ændret sig. De har måttet droppe mange af de helbredsorienterede funktioner der oprindelig var planlagt. Det skriver avisen The Wall Street Journal

Istedet for “bare” at lave et ur, så ønskede Apple at deres smart-ur skulle have øje for helbredet hos den der bar det. Dette med kontrol af ting som hjerterytme, blodtryk og stress-niveau.

Men de ambitioner viste sig – såfremt avisens informationer er rigtige – at være for stor en mundfuld.

Sensorene i uret var ikke pålidelige nok, og der var for store udsving alt efter hvordan uret blev båret på armen. Om det sad stramt eller løst, om armen havde behåring eller ej samt hvor fugtig huden var.

Måske det lykkedes i fremtiden, men ifølge avisen er det ikke lykkedes Apple at finde en løsning på de ting til premieren på det første ur.

Siden det gik op for Apple, at uret ikke ville kunne få alle de visionære funktioner, der er udviklingen gået nogle gear ned. Teamet bag uret har ikke haft tilstrækkelig med økonomiske midler til at løse udfrodringerne.

Resultatet er at Apple Watch mere bliver en kompagnon til iPhone, end det bliver et selvstændigt produkt med egne funktioner. Dog kommer det med pulsmåler og skridttæller.

Men uagtet de “afsavn” – i forhold til de oprindelige ideer – så ventes uret at sælge som varmt brød.

Fra asien alene skulle der være forudbestilt 6 millioner Apple-ure. Til sammenligning så solgte Google-konkurrenterne med Android Wear omkring 720.000 ure i 2014 – tilsammen.

Apple Watch kommer til salg i april.

 

Se også: Her er Apples ur.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.