Forside Nyheder

Panasonic 4K OLED klar om få måneder

-


Galleri: Panasonics seneste 4K OLED prototype. Snart er den endelige model klar. På billedet Calina Gavril, Nordic Product Manager hos Panasonic. Foto: recordere.dk

 

Panasonic 4K OLED klar om få måneder

Nu kommer plasma-afløseren snart, Panasonic er snart klar med OLED TV.

Den japanske tv-producent Panasonic har knoklet med at blive klar med OLED, og i år sker det.

Panasonic er ganske tæt på masseproduktion af deres første OLED TV nu, og de nye tv-modeller ventes på markedet senere på året.

Det erfarede recordere.dk mandag på den årlige Panasonic Convension, hvor forårets europæiske Panasonic-nyheder blev vist frem.

IFA-udstillingen i Berlin til september ventes at blive der, hvor Panasonic vil vise de nye modeller frem for offentligheden.

Endnu er det dog “work in progress” som de siger, så detaljerne må vi vente med. Vi ved kun at det bliver et eller flere 4K OLED TV, krydret med Panasonics fokus på billedkvalitet.

Men går du og venter på en afløser til det gamle plasma tv fra Pioneer eller Panasonic, så er det måske en god idé at begynde at spare op allerede nu.

 

Tjek også: Panasonic: Vores 2015 lineup af TV rykker grænser

Annonce:
Forrige artikelHej Siri snart på dansk
Næste artikelNøgletal “Musikselskaber 2014”
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.