Forside Produkter Auto

Samsung vil også lege med el-biler

-

Brobyggeriet mellem tech-firmaer og bilbranchen fortsætter.

Ikke nok med at Apple og Google er i gang med at bygge deres egne biler, og at Panasonic er gået i partnerskab med Tesla om batteriproduktion ? nu kommer Samsung også på banen.

Samsung har leveret batterier til verden i mange år, men primært i små størrelser. Men på det seneste er de også begyndt at kigge på batterier til huse (bill.) og for nylig indgik Samsung også en aftale med BMW om at levere batterier til deres elbil i3 og hybridbilen i8.

For at understøtte denne strategi har den sydkoreanske gigant nu købt Magna Steyr, der er komponentfirmaet Magna Internationals batteri-division. Og det opfattes af flere analytikere som et tegn på, at Samsung ikke vil lade Apple og Google rende med den nye generation af techfirma-baseret bilteknologi.

Det skal også nævnes, at det er lykkedes Samsung at overtale Tesla til også at aftale batterier fra dem, til trods for partnerskabet med Panasonic.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.