Forside Nyheder

Sonos trækker i blåt. Et nyt samler-objekt?

 

Har du altid gået og drømt om en Sonos PLAY:1 i blå? – Mød Born in Blue Limited Edition.

Sonos har det seneste år haft et samarbejde med det legendariske amerikanske pladeselskab Blue Note Records, som i år kan fejre deres 75-års jubilæum.

I den forbindelse lancerer Sonos nu deres første Limited Edition højttaler nogensinde.

“Musik er ment til at formidle en følelsesmæssig besked til lytteren. Du ønsker ikke, at noget skal forstyrre den besked og Sonos deler Blue Notes ambition omkring dette”, fortæller Don Was, President for Blue Note Records.

Den nye blå Sonos, har fået navnet Blue Note PLAY:1.

Højttaleren giver, udover at være et samler-objekt, adgang til eksklusive playlister og jazzhistorier.

?Med vores første ‘Limited Edition” højttaler nogensinde fejrer vi mere end 75 års fremragende jazz med et specielt design og adgang til eksklusive playlister?, fortæller Tad Toulis, Sonos Vice President for design, og fortsætter:

“Vi ønskede at skabe et udtryk for Blue Notes individuelle stil og samtidig inkludere alle de karakteristika, der kendetegner en live-optræden”.

Sonos Blue Note PLAY:1 sælges i løbet af de kommende uger eksklusivt på Sonos.com til ?250 (~1.875 kr) så længe lager haves.

Skal du have en?

 

 

 

 


Galleri: Sonos PLAY:1 Blue Note

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.