Forside Indhold og distribution Musik

YouSee/TDC streamer nu til Apple TV, Chromecast på vej

 

Annonce:

I dag åbnede Play-tjenesterne under TDC og YouSee for streaming via Apple AirPlay.

Nyheden var løbet i forvejen, og vi var klar over at i hvert fald YouSee ville komme med streaming til Apple TV.

Nu er TDC så klar, og det med alle deres Play-tjenester.

“Det har været et ønske fra vores kunder, siden vi lancerede Play at de kunne få film og serier samt Live Tv og Tv-arkiv op på den store skærm på en let og enkel måde”, fortæller presserådgiver i TDC Group, Mette Marie Rasmussen, og fortsætter:

“Det kan de nu med AirPlay, som gør det muligt at styre et Apple TV fra enten iPhone eller iPad. Afspilningen foregår i HD kvalitet, så oplevelsen optimeres yderligere”.

Ved lanceringen vil afspilningen være i 4,5 Mbit, men i en snarlig opdatering vil kvaliteten blive hævet helt op til 8 Mbit.

 

Chromecast på vej

Selvom TDC og YouSee har premiere på Apple TV, så stopper det ikke her. Et af de næste skridt er at udkomme på Google Chromecast.

“Det er første gang, at vi som teleselskab bliver tilgængelige med vores tjenester på Apples platforme. Udbredelsen af Apple TV er så stor herhjemme, at det giver rigtig god mening at starte her”, fortæller Mette Marie Rasmussen, og fortsætter:

“Men selvfølgelig arbejder vi også på at få Chromecast med, så vi kan få den gode film- og tv-oplevelse ud til endnu flere af vores kunder. Implementeringen af Chromecast er i fuld gang og vi forventer at kunne lancere den i løbet af de næste par måneder”.

YouSee Play Musik understøtter også AirPlay.

 

Læs også: Test af YouSee Play

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.