Forside Nyheder

83% har adgang til 100 Mbit. Tjek jeres adresse her

-

 

83% har nu adgang til 100 Mbit. Ny statslig hjemmeside giver unikt overblik over bredbåndshastigheder i hele Danmark.

En ny service fra staten, som Erhvervs- og vækstministeriet står bag, giver et unikt overblik over bredbåndshastigheder i hele Danmark.

Helt ned på adresseniveau kan der tjekkes hvilken hastighed der kan opnås og hvilken teleudbyder, der kan levere bredbåndsforbindelsen.

Hjemmesiden tilbyder også et værktøj, hvor man kan måle hastigheden på sin nuværende bredbåndsforbindelse.

“Tjekditnet.dk giver forbrugere og virksomheder overblik over, hvilken bredbåndshastighed, de har adgang til på deres specifikke adresse. Det gør det nemt for forbrugere og virksomheder at vælge den leverandør, der kan tilbyde den bedste bredbåndsdækning lige netop hos dem”, fortæller Erhvervs- og vækstminister Henrik Sass Larsen, og fortsætter:

“Samtidig giver de nye værktøjer på tjekditnet.dk forbrugere, virksomheder og kommuner et bedre grundlag for at spille en aktiv rolle i forhold til at efterspørge bedre bredbåndsdækning i deres lokalområde. Det kan fx være i situationer, hvor flere husstande ønsker at samle deres efterspørgsel, som man har set en række steder i landet”.

Tjenesten viser at 83% af alle boliger og virksomheder nu har adgang til mindst 100 Mbit/s download, mens 64% har adgang til 30 Mbit/s upload.

Til sommer udvides Tjekditnet.dk  med kortlægning af dækningen for mobilt bredbånd og mobiltale.

tjekditnet.dk

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.