Forside Nyheder

Facebook Messenger får en ordentlig overhaling

-

Da Facebook valgte at skille Facebook Messenger ud i en separat app, og fjerne den fra selve Facebook-app?en, var der nok nogle som undrede sig.

Nu kan vi se hvorfor.

Facebook har i forbindelse med deres udviklerkonference, F8, annonceret en række nye tiltag i Facebook Messenger.

I den senere tid har vi allerede set forbedringer som lokation, stickers på fotos m.m., men nu bliver Messenger nærmest til en platform. Der kan nemlig installeres tredjeparts-apps i Facebook Messenger, at der skulle allerede være 40 udviklere, der har lavet apps dertil. Det kunne for eksempel være en tegning eller en GIF, du har lavet i en Messenger-app, som du så sender til en ven.

Hvis en af dine venner sender dig noget fra en app, du ikke selv har installeret, bliver du bedt om at gøre dette ved et enkelt tryk på en knap.

Facebook planlægger også at du skal kunne chatte direkte med kommercielle aktører, som for eksempel e-butikker. Dermed kan du tjekke din ordre ved blot at bruge Facebook Messenger, det måske få support ad den vej.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.