Forside Indhold og distribution Film

Filmfolk vil straffe pirat-streamere

-

 

Folk fra den danske filmbranche vil straffe dem der bruger pirat-streaming-tjenesten Popcorn Time.

Streaming-tjenesten Popcorn Time, der stiller pirat-film til rådighed på en enkel måde, har vundet frem, og det bekymrer folk fra filmbranchen der ser deres levebrød forsvinde. Det skriver BT.

“Hvis ikke vi får hjælp, så dør vi”, fortæller filmproducent Ronnie Fridthjof til BT. Han står bag film som “Blå mænd”, “Alle for én” og dokumentaren “Armadillo”.

“Politikerne og politiet må simpelthen hjælpe os med at stoppe de mange ulovlige downloads, der nu er blevet endnu mere ekstremt med Popcorn Time, hvor brugerne kan streame alt fra samme sted”, fortsætter han overfor BT.

Ronnie Fridthjof vil nu sammen med blandt andet Zentropa og resten af den danske filmbranche hyre private advokater, for at straffe brugerne ulovlige download-tjenester og Popcorn Time.

“Jeg forestiller mig bøder til de enkelte brugere i en størrelse, der svarer til en stor parkeringsbøde. Et sted mellem 1500-2000 kroner. Et beløb, der er til at overskue, men samtidig også er så irriterende, at folk begynder at tænke sig om”, lyder det fra Anders Kjærhauge, jurist hos Zentropa, overfor avisen.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.